marți, 12 ianuarie 2010

M-am saturat...

M-am saturat de ipocriti, nu-i mai support. De tineri care au impresia ca sunt vazuti ca fiind ceea ce vor sa para, cand ei sunt de fapt niste mascarici. De teribilisti care ajung la o varsta cand desi sunt in stare sa faca ceva , isi pierd vremea cu tot felul de mizerii, iar apoi se plang ca nu au nici un fel de posibilitati. De parinti (nu ai mei, ai mei sunt the best!) care nu realizeaza ca generatia de astazi traieste o viata complet diferita si refuza sa recunoasca ca un tanar e in stare sa ii depaseasca in ceea ce priveste judecata acestor vremuri. De copiii acestor parinti, care ajung la o varsta in care sunt in stare sa gandeasca, sa ia decizii, sa indrazneasca sa faca acel pas pe cont propriu, in schimb aleg sa gaseasca tot felul de scuze pentru a mai pierde aiurea, AIUREA, DEGEABA, cativa ani din viata.

M-am saturat de ignoranti de tot felul. De cei care prefera sa inchida ochii cand se intampla ceva important din care ar putea avea si ei de castigat daca si-ar pune un pic mintea la contributie. De cei care daca aud o discutie aprinsa, chiar pasionata, din domeniul stiintei (despre ceva ce habar nu au), intorc capul cu o figura superioara imputzita de-a dreptul, cu sprancenele ridicate, cu ochii intredeschisi si cu gura strambata. De cei care in momentul in care aduci un argument inteligent, in loc sa asculte si sa invete ceva, aleg sa te faca sa te simti prost in fata unei multimi de idioti. De cei care se feresc sa discute despre subiecte esentiale, care modeleaza comportamentul uman, cum ar fi religia, sexul, frica, crima, moartea etc.
M-am saturat de oameni care judeca fara sa cunoasca. De “experti” care iti critica serviciul, studiile, gusturile de cultura, arta. M-am saturat de stereotipii, fixatii, prejudecati, superstitii. De cei care aleg sa creada sfatul unui conspirationist fara studii, decat al unui specialist in domeniul respectiv. M-am saturat de crestinii care se cred atotstiutori, cand ei nu isi pot explica singuri de ce cred ceea ce cred. La fel, m-am saturat sa ma contrazic cu crestini care stiu mai putin despre crestinism decat mine si totusi au tupeul sa imi spuna ca eu nu inteleg. Pe de alta parte, m-am saturat de acei rockeri adolescenti atei care se cred satanisti fara sa isi dea seama cat de idioata e aceasta combinatie. Sau de cei care folosesc prea des, pana dau in penibil, cuvinte ca “moarte” sau “satan”.
In final...m-am saturat de vremea naspa de afara...

3 comentarii:

Unknown spunea...

inainte de toate, i just loooooove the pictures!!! (nothing less from a film expert). cat despre critica la adresa crestinilor (poate te asteptai sa spun ceva despre asta, hihi) recunosc ca ma incadrez in categoriile mentionate acolo, cu singura mentiune ca... i'm still learning :D (P.S. i am grateful for the talks we had, even on topics like religion ;)

S spunea...

lasa ca vine primavara acush-acush :)

Adi spunea...

Muie le iehovisti, mormoni si atei!